16. 11. 2017.
POSJET ZAGREBU SA OBILASCIMA

 

  

POSJET ZAGREBU SA OBILASCIMA

  HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZAGREBU

ZRAČNA  LUKA  dr. FRANJO  TUĐMAN

ADVENT U ZAGREBU

1 dan autobusom

 

            Polazak s parkirališta ˝KAUFLAND˝ u Slavonskom Brodu u 06:00 sati, do Nove Gradiške, odakle je polazak u 6,30 sati sa parkirališta također ˝KAUFLAND˝. Ugodna vožnja uz usputno zaustavljanje za odmor i okrjepu. Dolazak u Zagreb u 9,00 sati. U 9,30 sati razgledavanje HRVATSKOG NARODNOG KAZALIŠTA, obilazak uz vodstvo glumaca Drame HNK. Ovaj jedinstveni obilazak vodi vas po mjestima inače zatvorenim za publiku i klasične obilaske, a ova će neobična šetnja predstaviti skrivenu stranu kazališta. Hodnici, podzemni prolazi, carski salon i svečane lože, garderobe, baletne dvorane, radionice i pozornica, samo su neka od mjesta kojima će prolaziti ovaj obilazak začinjen pričama iz kazališne povijesti, starim tajnama i sjećanjima, ali i iskustvima voditelja.

 

Nakon toga, odlazak do MEĐUNARODNE ZRAČNE LUKE dr. FRANJO TUĐMAN. U 12,00 sati  polazak na razgledavanje. Bacite pogled iza kulisa Zračne luke dr. Franjo Tuđman kako bi vidjeli zračnu luku u drugačijem svjetlu - iznutra. Za bolje upoznavanje zračne luke ne morate rezervirati zrakoplovnu kartu. Organizirani obilazak zračne luke odvesti će Vas izravno u središte svih aerodromskih aktivnosti. Upoznajte zračnu luku  gledajući uživo operacije opsluživanja zrakoplova. Jeste li se ikada zapitali kako teku prometne aktivnosti na najvećem hrvatskom aerodromu? Novi putnički terminal u konačnici izgleda poput mnogih drugih modernih svjetskih zračnih luka, kako je to prikazano u prezentiranoj animaciji koju su mnogi naši članovi vidjeli 2014. godine za vrijeme organiziranog posjeta gradilištu izgradnje nove zračne luke.

             Slijedi panoramska vožnja NOVIM ZAGREBOM i DONJIM GRADOM do ILICE, te zajednički RUČAK u PIVNICI MEDVEDGRAD uz slobodno vrijeme za druženje i opuštanje.

                 Advent u Zagrebu je tradicionalna predblagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Već petu godinu zaredom, Zagreb se pridružuje najvećim europskim metropolama sa svojim adventskim slavljem, Advent i prošle i pretprošle godine proglašen najboljim u Europi na portalu European Best Destinations.

             U dogovoreno vrijeme polazak put domova. Predviđen dolazak u večernjim satima.

             Polaznici na ovo putovanje ostvaruju 4 boda iz područja građevinske struke.

 

CIJENA ARANŽMANA: 220 kn

(osim za one polaznike kojima je potrebna potvrda za ostvarene bodove, a koji trebaju uplatiti dodatnih 20,00 kn)

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu, usluge stručnog pratitelja, ulaznice za HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE, MEĐUNARODNE ZRAČNE LUKE ZAGREBs uključenim stručnim vodstvom, RUČAK (zagorska juha, čvarkuša, pohana piletina punjena šunkom i sirom, kroketi, miješana salata, štrudla od jabuka), policu osiguranja putnika u autobusu, troškove organizacije i rezervacije, osiguranje od odgovornosti, zakonsku jamčevinu aranžmana.

  

TERMIN REALIZACIJE: 8.12.2017.

PRIJAVE I UPLATE:

Najkasnije do četvrtka 30. 11. 2017. , kada će biti i konačna potvrda putovanja.

Uz prijavu treba navesti ime i prezime, broj osobne iskaznice i broj mobitela.

Prijave možete izvršiti na mob. 091-446-0926 (Josip Batagelj) i tel 035/445-466 (Štefica Pospišil), te na      E-mail: vesna@leko-biro.hr

Uplata se vrši na žiro račun DAGIT-a Sl. Brod IBAN br. HR4723400091110084940