30. 4. 2013.
IZVJEŠTAJ SA REDOVNE GODIŠNJE SKUPŠTINE

Dana 25.04.2013. održana je redovna godišnja skupština DAGIT-a Slavonski Brod na kojoj je nazočio primjeren broj članova. Nakon što je dnevni red usvojen, izabrano je radno predsjedništvo, zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika. Uslijedilo je izvješće o radu DAGIT-a u 2012. godini koje je podnio Predsjednik DAGIT-a Mato Vinarić, dipl.ing.građ., te financijsko izvješće za 2012. godinu koje je podnio blagajnik DAGIT-a Josip Batagelj, ing.građ.

Nakon rasprave o izvješćima u kojoj su sudjelovali svi nazočni članovi DAGIT-a, oba izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Predsjednik DAGIT-a iznio je detaljan prijedlog plana rada za 2013. godinu, koji je jednoglasno prihvaćen.

Na skupštini je razmatran i prijedlog za dodjelu godišnje nagrade Hrvatskog Saveza građevinskih inženjera (HSGI), te je jednoglasno prihvaćen prijedlog da se za dodjelu godišnje nagrade HSGI-a nominira mr.sc. Vjenceslav Leko, dipl.ing.građ.

Mr.sc. Vjenceslav Leko, dipl.ing.građ. napisao je knjigu Eurocode 3-1-8 proračun spojeva, komentar s primjerima, a koja je ovih dana odštampana i uskoro će biti u prodaji. Svi koji su do sada imali priliku vidjeti ovu knjigu vrlo su ju pohvalili, budući da predstavlja izuzetno korisnu literaturu kako inženjerima u praksi, tako i studentima građevinskih fakulteta u cijeloj regiji.

Na kraju rada skupštine mr.sc. Vjenceslav Leko, dipl.ing.građ. je održao stručno predavanje na temu "Primjena nehrđajućeg čelika u graditeljstvu" koje je bilo popraćeno prezentacijom sa vrlo kvalitetnim fotografijama.

Nakon završetka rada skupštine druženje prisutnih članova DAGIT-a nastavljeno je ugodnoj i ležernoj atmosferi uz domjenak.

U nastavku prilažemo nekoliko fotografija…